Choose a language:

Hidraulično pogonska gornja koturača

Početna /Prodaja /Hidraulično pogonska gornja koturača /Hidraulično pogonska gornja koturača
Sumska vitla
Ovo je obavezan dio opreme svakog profesionalnog šumara, kome će posebno dobro doći u teškim uslovima rada kao što su vlažna zemlja, led, itd. Čak i hobi šumaru biće nezamjenljiv uredjaj u ozbiljnim uslovima rada.

Samo pritisnite dugme, umesto da visite na kraju sajle cijelom težinom svoga tela.

Zašto da se mučite povlačenjem sajle kad hidromotor može to da uradi za Vas. Pritiskom na dugme za otpuštanje kočnice, hidromotor počinje da okreće oba točka u remenici bloka, koja prihvata sajlu i povlači ga umesto operatera.

Odlično držanje sajle.

Pouzdana funkcija nezavisna od spoljnih uticaja. Sa jedne strane, dobro održavana sajla je podmazana, a sa druge strane prljavština (blato, voda, led) lijepi se za uže tokom korišćenja. Ovo snižava torzioni koeficijent izmedju sajle i točkova u remenici bloka. Sa velikom efikasnošću, potreban nam je dobar prenos snage iz dva točka do žičanog užeta bez klizanja. Rješenje je dodatna snaga gornjeg točka koji pritiska sajlu na dole izvornom snagom. Dakle, oba točka švrsto naliježu na sajlu, povlače je sa lakoćom i velikom pouzdanožću čak i u teškim uslovima rada.

Bezbijednost prije svega.

U Tajfunu uvek pazimo na pouzdanost i sigurnost pri radu. Upravo zbog toga ugradjuju se dodatne blokade i sigurnosni ventil u sam uredjaj kako bi funkcija zaustavljanja bila još sigurnija u slučaju bilo kakvog nepredvidjenog prekida rada.