Choose a language:

O nama

Početna /O nama
O nama

Milagro d.o.o., Vukosavačka 4, Brčko distrikt, je osnovan 2015 godine sa sjedistem u Brčkom i dvije poslovne jedinice u Banja Luci i Tesliću.

Mi se bavimo uvozom i prodajom profesionalnih mašina u šumarstvu i zastupnici smo poznate Slovenačke firme “Tajfun“. U svom prodajnom programu imamo veliki izbor vitla, mašina za cjepanje i rezanje drveta, kranskih dizalica, šumsku promjerku (klupu), kao i ponos naše ponude, šumsku žičaru. Kao garanciju kvaliteta ovih proizvoda, daćemo vam podatak da “Tajfun“ postoji već 49 godina i izvozi svoje proizvode u više od 50 zemalja svijeta.

Pored gore navedenog programa, “Milagro“ d.o.o. se bavi i deratizacijom, dezinsekcijom i dezinfekcijom. I u okviru ovog programa nudimo široku paletu proizvoda i usluga našim kupcima. Zastupamo renomirane Evropske marke kao što su Mylva, S.a., Irto-Trio, GEA, Chrysamed itd.

Kod nas cete naći sve na jednom mjestu, da se rješite mrava, muha, žohara ili miševa. Bilo koji problem izazvan ovim štetočinama, da li je u pitanju kuća, restoran, bolnica ili poljoprivredno gazdinstvo, mi smo tu da vam pomognemo. Za nas ne postoje poslovi koji su  pre mali ili pre veliki.

“Milagro“ je ime koje je garancija kvaliteta proizvoda i usluga koje nudimo!!!!!